A dam lookout korting

Ik kende daar niemand, maar wilde gewoon weg. Of je nu in Zeeland, Limburg, Friesland of Groningen woont, this IS holland is met dit combi ticket extra voordelig te


Read more

Mijnarmbandje korting

Greetz kortingscode belgie, sonos kortingscode 15, superwinkel kortingscode. Met een topdekmatras boven op je bestaande matras verhoog je direct het comfort en kan orangebag kortingscode een heleboel ongemakken verhelpen!


Read more

Zooplus 10 korting

Adult Indoor Kip (3 Cat Adult Rijk aan Cat Adult Rijk aan Kip 3 Cat Adult Rijk aan Kip 10 2 x 10 Cat Adult Rijk aan Kip Dubbelpak


Read more

Kortingsbon sound of the sixties zoetermeer 2019


kortingsbon sound of the sixties zoetermeer 2019

afkomstige groep had in 1964 drie hits: Hippy Hippy Shake, Good Golly Miss Molly en Youre No Good. Sound of The, sixties with The Zoots, the Zoots are coming! Op het podium staan zes vrouwen die met een flinke dosis energie, humor, close harmony, gitaar, piano, drums en bas een te gekke liveshow neerzetten - een genot om naar de kijken en te luisteren. De Sniep is qua (brand)veiligheid gebonden aan een maximum aantal bezoekers.

De band treedt nog steeds scotch and soda 70 korting op en bestaat uit: Alan Lovell, zang en gitaar, Jeff Bannister, zang en keyboards, Peter Oakman, zang en basgitaar en Graham Hollingworth, drums. Indien de betaling niet voor 20 maart.s. Dekker, Sport, Party en Conferentiecentrum, Scheglaan 12, 2718. Op de avond zelf kan de maaltijd met de medewerkers van Dekker worden afgerekend. The Bluebettes brengen de sixties tot leven! Voordeel is dat alle optredens in 1 grote zaal zullen plaatsvinden en er meer parkeerruimte is (550 gratis plaatsen).

En dat is ons gelukt. Als sluitstuk van de avond treedt rond.10 uur de uit Utrecht afkomstige band The Driftin Five. You may also like, view all listenrecommend.


Sitemap