Korting k3 show 2019 plopsaland

Maak een ritje op een struisvogel in de carrousel van Samson Gert of zweef met K3 duizelingwekkende rondjes in de zweefmolen. Je betaalt 18,75 entree. Plopsa abonnement: veel


Read more

Dimenno korting

Hier zit beslist een goed model voor u bij. Heel af en toe zijn ook deze zakken alleen voor de sier en kunt u ze dus niet echt gebruiken.


Read more

Museumkaart korting kopen

Hebben de mensen achter de Museumkaart en de Museumvereniging je al uitgenodigd voor een goed gesprek? Bezitters van een Museumkaart gaan nog eens 2,6 keer vaker. Er komen ook


Read more

Artis met korting


artis met korting

anders ontdek je de dieren van zo dichtbij. 2,- korting, in artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Alphen aan den Rijn (40 beoordelingen).

Een compleet overzicht van kortingskaartjes voor dagen uit vind. Micropia is vrij toegankelijk voor mensen met een geldige museumkaart. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het.

artis met korting

Senioren korting praxis, Steigerhouttrend kortingscode, Balr kortingscode invullen,

Je steunt met je lidmaatschap de dieren, het park, de natuurbehoudsprojecten en de monumenten van artis. Hiervoor hoef je geen extra toegangskaart te kopen. Voor onderwijsinstellingen uit Noord-Holland die in het bezit zijn van een artis-onderwijskaart* ( 123,00 per jaar gelden nog voordeligere tarieven. Kies uit waar je naartoe wil (met korting!) en spendeer een dagje tussen ijsberen, dolfijnen, apen of vogels! Koninklijke Burgers Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid leven.


Sitemap