Ov korting 65 jaar

Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol.


Read more

Ns reizen met korting buiten de spits

Bij bijna alle vervoerbedrijven zijn vervoersbewijzen ofwel in de haltes en stations te koop of in de voertuigen. Bij vol tarief kan dit ook gemakkelijk met een e-ticket of


Read more

Asics tiger kortingscode

Je leest er alles over de juiste schoenmaat, breedte en pronatie. Pak deze codeg5hj, geldig t/m februari 2019, asics sale: pak nu tot 50 korting. Pak deze code0b0g


Read more

Euromast korting diner


euromast korting diner

je combineert hoe meer korting je ontvangt. Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd. Voorwaarden: Alleen geldig op de dag van de Splashtour. Route, de route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. TripAdvisor heeft op bekendgemaakt dat zij Splashtours een Certificaat van uitmuntendheid hebben toegekend. De skyline van Rotterdam zou niet meer compleet zijn zonder knalgele amfibiebus. Eten en drinken, vlakbij, aanbod, in-/uitchecken, inchecken: 14:00. Of je hem nu ziet rijden over de Erasmusbrug of varen op de Maas: Splashtours is thuis in Rotterdam.

Bij deze tour bezoek je onder andere de boeg en de brug, neem je een kijkje in het stuurhuis en alle achterliggende ruimten en kom je op de voormalige sportdekken en de achtersteven. De laatste audiotour op het ss Rotterdam start om 16:00 uur. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Passagiers van Splashtours zijn razend enthousiast. Banketfaciliteiten, conferentiefaciliteiten, liften, snel draadloos internet, lobby. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Bar/Lounge, ontbijtbuffet, diner geserveerd in restaurant, over de kamers 92 kamers. Dit wordt gedaan in de Nederlandse en Engelse taal. Tweepersoonskamer met net dat beetje extra. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.


Sitemap