Korting ns weekend

Wilt u overstappen op een duurder abonnement? Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat.


Read more

Durex korting

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart! Het spannende spel geeft antwoord op deze en tal van andere intieme vragen. Product informatie, bestel bezorginformatie, ook verkrijgbaar, anderen kochten ook.


Read more

Korting sanjesfertier

Niet gevonden wat je zocht? Er valt ook zoveel te beleven. Voor slechts 30,- sluit je een jaarabonnement bij Sanjesfertier. Ons wintertarief is: Kind t/m 1 jaar: gratis, kind


Read more

Iphone 6 plus los toestel refurbished


iphone 6 plus los toestel refurbished

kleuren Kleur Conditie (780) iPhone 5C Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Meestal zijn deze krasjes alleen zichtbaar als het scherm uit staat. Zichtbaar gebruikt 3 jaar garantie 16GB Kleur Conditie (780) iPhone 4S Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Het kopen van een refurbished iPhone als los toestel heeft vele voordelen. Een aanbieder met een korte levertijd is vaak een stuk betrouwbaarder dan een webshop met een levertijd van een week. Je levert een duurzame bijdrage aan ons milieu. Hoe meer gebruikerssporen een iPhone heeft, des te goedkoper de prijs van het toestel. Mocht het geleverde product toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 15 dagen aanmelden om het te retourneren.

Iphone 6 plus los toestel refurbished
iphone 6 plus los toestel refurbished

Iphone 5c korting
60 plus korting bus
Chiphone kortingscode

Condities van een refurbished iPhone Bij Refurbished iPhones worden er verschillende condities gehanteerd. Filter producten, wil je een iPhone kopen, maar niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe Apple iPhone? Net als bij de aanschaf van elk refurbished product heeft het kopen van een 2e hands of tweedehands Mac zowel voor- als nadelen. IPhone productcondities, na de technische controle, worden onze iPhones gegradeerd en toegewezen aan én van onze drie productcondities (A-grade, B-grade en C-grade). Belangrijk om te weten: er zijn verschillende benamingen succubus kortingscode voor deze condities, die we in onze refurbished vergelijker ingedeeld hebben in drie hoofdcondities: Zo goed als nieuw (beste conditie, praktisch niet van nieuw te onderscheiden) licht gebruikt (middelste conditie, weinig tot lichte gebruikerssporen ) zichtbaar gebruikt. C-grade (zichtbaar gebruikt tot slot hebben we iPhones met de C-grade gradatie in ons assortiment. Zichtbaar gebruikt 3 jaar garantie 8GB Kleur Conditie (780) iPhone 5 Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. We gebruiken de gradaties om uiterlijke verschillen (lees krasjes of deukjes) per toestel te kunnen onderscheiden. Zichtbaar gebruikt 2 jaar garantie 8GB Kleur Conditie (780) iPhone 5 Een refurbished gereviseerde smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen.

Door te kiezen voor iUsed heb je bovendien veel extra voordelen. Het iPhone assortiment van Forza Refurbished is zeer divers, we hebben voor ieder wat wils in huis.


Sitemap