Korting bol.com parfum

Dit geldt ook voor bestellingen onder. Heb je alle artikelen die je wilt bestellen in je winkelwagentje gelegd en voldoe je aan de voorwaarden? De kortingscode kan 1 keer


Read more

Happy socks aanbieding dirk

Aldi aanbieding, aanbieding bij, aldi van 2-8 feb, cat herensokken aanbieding. Maakt gebruik van cookies. De oorspronkelijk aanbieding, Happy Socks black friday, herensokken bij winkel. Lees onze volledige disclaimer.


Read more

Kortingscode merkkledingkids

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart! 2019 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden! Maakt uw party compleet! Kortingscode Kekkekids


Read more

Kortingscode oertijdmuseum


kortingscode oertijdmuseum

kinderen het museum saai zullen vinden. Zelfs eentje van een T-Rex! Voor 14,00 kun je hier een kortingsvoucher kopen die toegang geeft tot het museum voor 1 volwassene én 1 kind (t/m 11 jaar). Dan moet je bij het Oertijdmuseum in Boxtel zijn!

Een Brachiosaurus, Diplodocus. Dan kun je deze vakantie ook nog met korting naar World of Dinos. Even lekker rondrennen, schommelen en spelen terwijl de ouders een oogje in het zeil houden. Binnen wandel je tussen levensechte dinosaurussen en heel veel verschillende fossielen uit de oertijd. Het is een soort Pokémon go maar dan met dino's. Je vindt er verschillende educatieve speurtochten en oertijdspelletjes. De voucher is geldig tot een half jaar na de aanschafdatum. Lees snel verder om ook te profiteren van de speciale kortingsactie.

Just eat kortingscode fokken
H&m app kortingscode
Efteling kortingscode invullen

Ook kun je vanuit de tuin in het Oertijdbos komen. Wanneer je genteresseerd bent in de oertijd en in dinosaurussen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Hier zie je uitgestorven dieren die op ware grootte worden getoond! Zelf aarbeien plukken, snoepen en lekker spelen op het Aardbeienterras. Dit museum is het grootste geologische museum van Nederland. Als je denkt dat een bezoek aan dit museum niks voor kinderen is, dan heb je het mis. Speeltuin, uiteraard mag een speeltuin voor de allerkleinsten niet ontbreken in het Oertijdmuseum. De voucher neem je mee bij je bezoek aan het museum en fungeert als betalingsbewijs. Maar ook aan de benzinestruik, de kiepsijnboom en de zakdoekjesboom. Buiten is er een speeltuin, een oertijdtuin en oertijdwoud. Heb je wel eens benzine of zakdoekjes in een boom zien hangen? Ontdek alles over dinosaurussen en de oertijd.

Klik om de korting voor.
Oertijdmuseum, boxtel en voor andere uitjes in Boxtel.
Tot 30 augustus 2018 kun je met flinke korting naar Het, oertijdmuseum.
Profiteer deze maand nog van deze mooie deal voor een leuk uitje.
Het, oertijdmuseum ofwel Dinosaurusmuseum te Boxtel heeft veel te bieden voor jong en oud.


Sitemap