Phantasialand korting groupon

Mis deze aanbieding niet. 38,50 Geef als kado Unable to add now. Unable to remove now. 2012, korting 40, adembenemend attractiepark. NU met 18,- korting per kaartje 1 dag


Read more

Gamma 21 korting op alles

Tijdelijk 20,- korting bij Madeleine! 10 korting bij Sneakerbaas! Pak deze korting, geldig t/m juni 2019, laat alle denkbare klussen gewoon over aan een vakman via gamma Montageservice.


Read more

Plopsa abonnement korting efteling

Deze nieuwe achtbaan brengt bezoekers van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen en gaat twee keer over de vertoon van je geldige Plopsa -jaarabonnement 1 m


Read more

Tivoli berg en dal eten


tivoli berg en dal eten

tijd is dan een dagje weg is het zeker aan te raden een overnachting in de buurt te boeken, om er een bijvoorbeeld een weekend van te maken. Voor de kleintjes een rustige water en zandspeeltuin en treintjes. Qua entreeprijzen een middenklasse. U kunt bij ons ook gerechten afhalen of als u in de regio van Berg en dal woont kunt u uw bestelde eten zelfs tot aan de deur bezorgd krijgen. Park Tivoli is een gemoedelijk pretpark in Berg en Dal bij Nijmegen. Ontdek Winter Tivoli, tivoli's Carnavalsfestijn, kom verkleed feestvieren tijdens Carnaval! En als je heeeeeel goed kijkt, zul je kabouters vinden in het bos.

Nu met vroegboekkorting, informatie. Aan alles is gedacht, het park goed onderhouden en schoon. Buitenom de seizoensgerechten kunt u kiezen uit een kaart dat zo groot is als een krant. Helemaal gericht op kinderen van 0-8 jaar.

Park Tivoli in Gelderland, geen zin meer om te koken na een lange dag Park Tivoli? Steuern und Gebühren sind in den Angeboten nicht inbegriffen. Het pretpark met meer dan 30 attracties én speeltoestellen is tijdens deze dagen versierd in Halloween sfeer en dagelijks is er griezelig leuk entertainment! Voldoende bankjes voor (groot) ouders om even te wachten. Gelegen aan de Zevenheuvelenweg 81 te Berg en Dal ( bij Nijmegen ) heten wij u welkom in ons restaurant. Als het iets minder mooi weer is kun je terecht in het binnenspeeltuin gedeelte, maar tijdens de super zonnige dag in oktober stond dat niet op het programma. Kom van 24 november 2018 t/m lekker spelen en genieten van de binnenspeeltuin, kinderschaatsbaantje, Tiffis Winter Show, autobaantje, air trampoline, luchtkussen, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, midgetgolfbaan, dagelijks entertainment, leuke evenementen en het overheerlijke eten in ons restaurant. Bistro le Steak biedt plaats aan 95 personen. Het park is makkelijk toegankelijk met kinderwagens. 2019 TripAdvisor LLC. Pretpark, groepen, laatste nieuws acties.

Pretpark voor jong en oud Amusementspark Tivolitivoli berg en dal eten


Sitemap